Založ si blog

hababidou

Škola ti dá neskutočné množtsvo informácií!!!. . .Tak túto vetu počúvam už minimálne 15 rokov. Nieže by to nebola pravda, ale keď sa tak nad tým zamyslím, malý háčik tam určite bude a určite nie len jeden.
„Hababidou, hababidou, hababidou“ Vykríkol spolužiak na hodine. Všetci ostatný „duchom prítomný“ sme zodvihli hlavu od monitorov, zmenili výnimočne uhol pohľadu, a snažili sa pochopiť o čo mu ide. Márne. „Áno áno. . .hababidou je to správne slovo“ Keby ste videli to zvláštne svetlo v jeho očiach. Teraz neviem či to bolo nadšenie, alebo pozostatky z jeho narodeninovej oslavy, ktorú mal deň pred tým. Tak teda keď hababidou, tak hababidou.
V tomto letnom semestri máme predmet Internet marketing. Cieľom je vytvoriť si vlastnú, nie moc náročnú, internetovú stránku a pokúsiť sa dosiahnúť jej najvyššie SEO – Search Engine Optimization. V skratke ide o to, že keď jej kľúčové slovo zadáte do vyhľadávača, musí vás vyhodnotiť na čo najvyššej priečke. Áno, správne, to slovo je Hababidou. Muselo to byť niečo také čo google nepozná. A mám taký pocit, že Hababidou nepozná žiaden normálny človek. Nieže by mi to slovo nebolo nesympatické, ale hmmm, áno, kúsok je.
Avšak v praxi je využitie takéhoto vyhľadávania z časti nepraktické. Pretože ak chce niekto dosiahnúť čo najlepšie SEO, nemá význam to robiť len na jedno jediné slovo. A za takýchto podmienok. Takže a sme tam kde sme boli. Zas raz robíme niečo, čo „JEDNOZNAČNE“ v praxi a v budúcom živote využijem:)
Zostáva mi už len podotknúť, aby ste to na tých cvikách čo máte neflákali a snažili sa byť usilovní študenti. . .lebo: Škola ti dá neskutočné množtsvo informácií!!. . .hlavne tých využiteľných v praxi:)
P.S.: Ak by ste si náhodou chceli pozrieť ten „zaujímavý pokus“, tak si kliknite na hababidou

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2810x
Priemerná čítanosť článkov: 2810x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy