Založ si blog

hababidou

Škola ti dá neskutočné množtsvo informácií!!!. . .Tak túto vetu počúvam už minimálne 15 rokov. Nieže by to nebola pravda, ale keď sa tak nad tým zamyslím, malý háčik tam určite bude a určite nie len jeden.
„Hababidou, hababidou, hababidou“ Vykríkol spolužiak na hodine. Všetci ostatný „duchom prítomný“ sme zodvihli hlavu od monitorov, zmenili výnimočne uhol pohľadu, a snažili sa pochopiť o čo mu ide. Márne. „Áno áno. . .hababidou je to správne slovo“ Keby ste videli to zvláštne svetlo v jeho očiach. Teraz neviem či to bolo nadšenie, alebo pozostatky z jeho narodeninovej oslavy, ktorú mal deň pred tým. Tak teda keď hababidou, tak hababidou.
V tomto letnom semestri máme predmet Internet marketing. Cieľom je vytvoriť si vlastnú, nie moc náročnú, internetovú stránku a pokúsiť sa dosiahnúť jej najvyššie SEO – Search Engine Optimization. V skratke ide o to, že keď jej kľúčové slovo zadáte do vyhľadávača, musí vás vyhodnotiť na čo najvyššej priečke. Áno, správne, to slovo je Hababidou. Muselo to byť niečo také čo google nepozná. A mám taký pocit, že Hababidou nepozná žiaden normálny človek. Nieže by mi to slovo nebolo nesympatické, ale hmmm, áno, kúsok je.
Avšak v praxi je využitie takéhoto vyhľadávania z časti nepraktické. Pretože ak chce niekto dosiahnúť čo najlepšie SEO, nemá význam to robiť len na jedno jediné slovo. A za takýchto podmienok. Takže a sme tam kde sme boli. Zas raz robíme niečo, čo „JEDNOZNAČNE“ v praxi a v budúcom živote využijem:)
Zostáva mi už len podotknúť, aby ste to na tých cvikách čo máte neflákali a snažili sa byť usilovní študenti. . .lebo: Škola ti dá neskutočné množtsvo informácií!!. . .hlavne tých využiteľných v praxi:)
P.S.: Ak by ste si náhodou chceli pozrieť ten „zaujímavý pokus“, tak si kliknite na hababidou

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2816x
Priemerná čítanosť článkov: 2816x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy